یکپارچگی کلید رفع پیچیدگی نرم افزارها

احسان مهدیزاده
زمان مطالعه : 12دقیقه دیدگاهها

یکپارچگی کلید رفع پیچیدگی نرم افزارها

حسابداری یکی از ابزارهای کارآمدی است که در خدمت پیشرفت‌های تکنولوژی و توسعه اقتصادی و اجتماعی جوامع مختلف قرار گرفته است درعین‌حال، پیشرفت‌های علمی و فنی که در قالب واحدهای گسترده و پیچیده اقتصادی اجتماعی متنوع روزافزون فعالیت‌های صنعتی و خدماتی نمود عینی یافته، ضرورت تکامل دانش حسابداری را برای پاسخ‌گویی به نیازهای روزافزون در مراحل مختلف تصمیم‌گیری تشدید کرده است.

یکی از راه‌هایی که توسط برخی مشاوران انفورماتیک به مدیران عالی سازمان‌های بزرگ توصیه می‌شود، اجرای پروژه‌های توسعه سیستم‌های یکپارچه اطلاعاتی است که به برقراری یک نظام انفورماتیک منجر می‌شود.

در واقع یکی از مشکلات و معضلاتی که هر سازمان ممکن است با آن مواجه شود و باعث بروز ناهماهنگی بین بخش‌ها و واحدهای مختلف شود و عملکرد سازمان را تحت شعاع قرار دهد عدم یکپارچگی بین نرم‌افزارهای داخلی سازمان هست.

عدم ارتباط مابین نرم‌افزارها و سیستم‌ها با یکدیگر و همچنین موازی کاری در مراحل عملیاتی منجر به ثبت اطلاعات متعدد و عدم تطبیق اطلاعات ثبت‌ شده در سازمان می‌شود.

در سازمانی که یکپارچگی وجود ندارد، مشکلاتی از قبیل هدررفت بهره‌وری کارکنان سازمان، بالا رفتن هزینه‌های سازمان به دلیل عدم یکپارچگی و همچنین نگهداری سخت و به‌روز نگه‌داشتن نرم‌افزارها و نیز ضعف پاسخگویی هنگام رویارویی مقابل مشتریان به دلیل عدم دسترسی به اطلاعات منسجم و یکپارچه و درنتیجه ناتوانی در پاسخگویی به تقاضاهای مشتریان، می‌تواند بهره‌وری سازمان را به حداقل رساند.

گرچه می‌توان تصور کرد که با اجرای این‌گونه پروژه‌ها یک سیستم یکپارچه اطلاعات مدیریت منطبق با نیازهای سازمان به وجود می‌آید؛ اما آکنده از مسائل و مشکلاتی دیگر نیز هست. اجرای موفقیت‌آمیز یک پروژه سیستم جامع اطلاعاتی، در گرو عوامل گوناگونی است که فقدان هریک می‌تواند نتایج نامطلوبی را برجای گذارد. عواملی که برخی بسیار آشکار و برخی ناشناخته هستند؛ ولی مطلقاً کم‌اهمیت نیستند

اهمیت ارتباط نرم افزار CRM سازمان شما با سایر نرم افزارها :

و این بدان دلیل است که اجرای پروژه سیستم اطلاعاتی جامع، علاوه بر تهیه یک نرم‌افزار کارآمد، امکانات و اقدامات بسیاری از قبیل نرم‌افزار متناسب و کارآمد، حمایت مدیران عالی، مشارکت مدیران میانی و کاربران، تحلیل واقع بینانه نیازها، سازمان‌دهی مناسب، آموزش، بستر سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مطمئن و انتخاب موتور پایگاه داده مناسب را می‌طلبد تا به نتایج مطلوب برسد

سیستم‌های اطلاعات مدیریت در گذشته ابزاری لوکس و مدیریتی محسوب می‌شد ولی امروزه جزء لاینفک راهکارهای سازمانی محسوب می‌شوند و درنتیجه مدیریت بدون سیستم‌های اطلاعاتی مفهوم ندارد.

از مزایای نرم‌افزارهای یکپارچه می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • صرفه‌جویی در منابع سازمان
  • کنترل و مدیریت اطلاعات ثبت‌ شده در سیستم و فرآیندهای عملیاتی
  • پیاده‌سازی سریع‌تر و شتاب در توسعه کسب‌وکارهای سازمان
  • سهولت در تغیر فرآیندها، مطابق به نیازهای سازمان
  • کاهش هزینه‌ها و سهولت در نگه داشت نرم‌افزارها
  • انسجام اطلاعات ثبت‌شده
  • افزایش بهره‌وری سازمان در رویایی با مشتریان و اخذ اطلاعات صحیح و در لحظه
  • عدم مغایرت بین فرِآیندهای عملیاتی و زیر سیستمها با نرم افزار مالی
  • جلوگیری از پیاده‌سازی فرآیندها و سیستم‌های جزیرهای در سازمان
  • سیستماتیک کردن فرآیندهای عملیاتی و جلوگیری از ثبت اطلاعات تکراری
  • مدیریت جریان وجوه نقد و استفاده بهینه از منابع سازمان

شک نیست که مهم‌ترین اطلاعات هر سازمانی را اطلاعات مالی، صنعتی و مهندسی آن شرکت‌ها رقم می‌زند و با تلفیق اطلاعات مختلف درون و بیرون سازمانی می‌توان گزارشات متنوعی را تهیه کرد از طرفی سرعت اخذ اطلاعات نیز دارای اهمیت فراوانی است به همین دلیل گرایش به استفاده از نرم‌افزارهای اطلاعاتی به‌منظور ثبت، تلخیص، طبقه‌بندی و تفسیر رویدادها رایج و عمومی گردیده است. شرکت‌های کامپیوتری بسیاری برای پاسخ گوئی به این نیاز مشتریان تشکیل‌شده و با هم رقابت می‌کنند.

سخن آخر :

همراهان عزیز از دید شما یک نرم افزار یکپارچه چه خصوصیاتی دارد آیا یکپارچگی در نرم افزار های موجود در بازار به خوبی رغایت می شود بسیار خرسند خواهیم شد اگر نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

نویسنده: احسان مهدیزاده

								
برچسب ها :
0 0 رای ها
رتبه
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده همه دیدگاه ها
مطالب مرتبط
دانلود کاتالوگ دمو